twinpack.nl logo

twinpack.nl

2 onafhankelijke beoordelingen 4.0 / 10

InformatiePlaats en valideer review met:

Facebook
Verifieer per e-mail

0%
0%
50%
0%
50%Wa Aw
Wa Aw 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2021-05-26

leveren niet

Twinpack geeft aan dat de order door Trans-Mission wordt geleverd. De domeinnaam is 20 jaar geleden geregistreerd. Dit jaar gewijzigd.\\r\\n\\r\\nWat ik heel gek vind is dat het pakket tussen 16:24 en 18:24 geleverd zou worden.\\r\\n\\r\\nHet is nu 20:46, niet bezorgd. Op de site van de pakketdienst staat dat ze bezorgen tussen 8 en 17 uur. Heel gek dus. De T&T status is nog steeds niet bijgewerkt. Ik ga er dus vanuit dat het pakket vandaag niet meer wordt bezorgd, maar zeker weet ik het niet.\\r\\n\\r\\nIk wil zoiezo de bezorgkosten gecrediteerd krijgen.\\r\\n\\r\\nAls ik een webshop had had ik Trans-Mission eruit gegooid.


Mw Media
Mw Media 6/10
Schreef 31 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-10-17

Goede doosjes maar leveren bij veel met pallet

Ik bestel vaker bij twinpack maar de laatste x kreeg ik een pallet geleverd... ik werk thuis en dus was dit niet handig. Had fijn geweest als ik dit van te voren had geweten.

Verder altijd netjes geprijsd en snelle verzending.


twinpack.nl

twinpack.nl logo screenshot

verpakkingsmateriaal voor vele dozen en kratten ✓ verzend veilig allerlei soorten goederen ✓ expert in verzendverpakkingen ✓ ontvang persoonlijk advies.


Website-informatie


Over Feedback platform

We verzamelen reviews van consumenten over de hele wereld en zijn het enige reviewplatform waar recensenten worden beloond voor het schrijven van kwaliteitsrecensies.

Door iets terug te geven aan de gemeenschap die het mogelijk maakt om waardevolle inzichten voor bedrijven te verkrijgen, hebben we een geweldige community van recensenten gecreëerd.

Onze geavanceerde beoordelingssoftware verhoogt de Google-ranglijst voor webwinkeliers en het beste is dat het gratis is.

Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms