Verhoog uw conversies en Google-ranglijst met behulp van het Feedback Platform.

Schiet uw webshop naar een hoger niveau door onze AI-geoptimaliseerde software te gebruiken om waardevolle feedback van uw klanten te krijgen. Met ons beoordelingssysteem voor webwinkels krijgt u 24/7 kwaliteitsbeoordelingen, zodat u zich kunt concentreren op het verkopen van meer producten en door onze gegevens te lezen, weet u waar u kunt verbeteren, zodat u elke dag beter kunt worden.

Gratis lid worden Onze features

Start vandaag, het is gratis

1. Stel automatische beoordelingen in

Integreer uw webshop met onze krachtige extensie op maat gemaakt voor alle grote e-commerceplatforms om automatische review-uitnodigingen in te stellen.

2. Analyseer de beoordelingen

Doorloop de beoordelingen die u ontvangt en kijk op welke gebieden u kunt verbeteren, met onze Net Promoter Score (NPS) kunt u ook meten hoe tevreden uw klanten zijn.

3. Verbeter uw webshop

Neem de feedback van uw klant en zet deze om in acties om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Met onze software word je een data gestuurd bedrijf

Klaar om het vertrouwen van uw klanten te vergroten en uw webshop naar een hoger niveau te tillen?

Welkom bij ons

Feedback platform

Vanaf het begin is onze belangrijkste focus om webwinkeliers te helpen waardevolle feedback van hun klanten zo eenvoudig mogelijk te verzamelen om hun conversies en rangschikking in Google te verhogen door rich snippets met beoordelingssterren te tonen.

Onze software helpt u uw bedrijf te laten groeien vanaf het moment dat u lid wordt van ons platform. Waar wacht je op?

Bekijk al onze functies
Google SERP review stars Feedbackplatform
Laat je recensie sterren zien in Google

Laat onze cijfers het woord doen

Opgericht in 2014 met een klein kantoor in Nederland, nu actief in 14 landen die elke dag innoveren op het gebied van de e-commerce markt. Het geheim van succes? Tevreden klanten!

52147

Beoordelingen p/m

24583

Webwinkels

767348

Bezoeken p/m

14

Landen

Waarom voor ons kiezen?

Wat we anders doen dan anderen

Wij bieden een gratis te gebruiken pakket dat voor altijd gratis blijft. Als enige reviewbedrijf vergoeden wij onze recensenten voor het schrijven van langere beoordelingen van hogere kwaliteit. We haten contracten! Bij ons kunt u op elk moment eenvoudig upgraden / downgraden en het verschil dezelfde dag terug ontvangen.

Klaar om naar het volgende niveau te gaan met de online reputatie van uw webshop? Wordt klant

Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms