Je ontvangt € 0,25 cents voor elke review die je schrijft welke tenminste 350 karakters bevat en je moet bewijzen dat je een echte klant bent geweest door middel van een order nummer. Minimale uitbetaling is €15,00. Binnen 7 werkdagen ontvang je dit op je iBAN of PayPal account.
U kunt na 30 dagen een tweede recensie schrijven.
Simpel, we vergoeden u met een kleine financiële vergoeding voor uw tijd aan het schrijven van kwaliteitsbeoordelingen, dus we bouwen een leuke community op met hun verhalen over webwinkels en bedrijven in het algemeen.
Dat kan zeker! In uw account onder verwijzingen vindt u uw unieke verwijzingslink, die u naar bedrijven stuurt waarvan u denkt dat ze het leuk vinden om lid te worden van het Feedbackplatform. Als het bedrijf binnen 30 dagen na het klikken op uw link een betalende klant wordt, zullen we een €15,00 compensatie aan jou. Er is geen limiet aan het verwijzen van bedrijven.
In uw reviewer-account onder accountinstellingen kunt u een alias instellen die de weergegeven naam voor al uw reviews verandert. We raden u aan uw echte naam te gebruiken, zodat het bedrijf weet wie u bent en uw bestelinformatie kan vinden op basis van uw naam.
Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms