eancodeshop.nl logo

eancodeshop.nl

11 onafhankelijke beoordelingen 8.0 / 10

Informatie



Plaats en valideer review met:

Facebook
Verifieer per e-mail

64%
9%
9%
0%
18%



Noel Vredenburg
Noel Vredenburg 10/10
Schreef 1 review(s)

2020-09-10

Eigen merk producten

De codes gekocht voor mijn eigen merk producten. Snelle levering.


Sam Van heemskerk
Sam Van heemskerk 10/10
Schreef 1 review(s)

2020-09-10

Klantenservice

Na mijn bestelling had ik na 20minuten nog geen codes ontvangen. Hierna heb ik contactopgenomen met de klantenservice. Binnen 1 uur kreeg ik van Evelien een reactie, de codes stonden in de spam folder van mijn mail... (oeps..). Bedankt evelien voor het helpen


Bob Onbekend
Bob Onbekend 10/10
Schreef 1 review(s)

2020-09-10

Gewoon oké

Gebruik mijn codes voor Bol.com, alles verder goed


Abby Van gangelen
Abby Van gangelen 8/10
Schreef 1 review(s)

2020-09-10

Goed en snel

Goed en snel geleverd


Susanne Van p.
Susanne Van p. 10/10
Schreef 1 review(s)

2020-09-10

Niks aan te merken

Snel geleverd en goede prijs


Jeannette Wezenberg
Jeannette Wezenberg 10/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-09-01

Snel geregeld

Zoals altijd ...super snel binnen 3 min de code's binnen.


Vincent P
Vincent P 10/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-08-22

Snelle service

Binnen een uur had ik de mail ontvangen, hierin stonden de login gegevens van mijn account. Direct de codes kunnen downloaden. Top


Esther Giessenburg
Esther Giessenburg 6/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-27

Ongevraagd account

Na bestelling werd er ongevraagd een account aangemaakt. Daarnaast wordt er gemaild met het advies om een abonnement te nemen om de gekochte codes te beschermen.
Ik vond dit persoonlijk geen prettige ervaring en koop mijn codes voortaan elders.


Loe Van doren
Loe Van doren 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-23

Weinig relevante info

Ik mistte enkele EAN codes voor een horlogemerk welke er geen had. In 95% van de gevallen worden deze aangeleverd door de leverancier, Op advies van mijn shopbeheerder zocht ik naar EAN codes. Eigenlijk had ik mij al moeten verbazen dat de prijsverschillen opvallend en onwerkelijk zijn. Het gevoel van getild worden zit er niet ver naast. \r\n\r\nNu dat merkte ik na bestelling kreeg ik een heel ander naar gevoel, zodat ik meteen geen EAN meer nodig heb. \r\nHelaas is heet klantengevoel bij deze firma ver te zoeken, want een reactie heb ik tot heden niet gehad.


Carlos Soumi
Carlos Soumi 2/10
Schreef 1 review(s) | geverifieerde bestelling

2020-07-16

Ongelooflijk slechte service

Voorheen al wel besteld bij deze site, maar de laatste keer voor een groot bedrag code's besteld die niet niet zijn aangekomen in de mail.

Klantenservice gemaild, krijg je dan een standaard geautomatiseerde mail terug met de vraag om je spambox te bekijken.

Ondertussen 2 weken verder en 5x gemaild, geen reactie meer. Schande !


eancodeshop.nl

eancodeshop.nl logo screenshot

wilt u één of meerdere ean nummer kopen? eancodeshop levert: | ? officiële ean nummers ? direct geleverd ? gratis barcodes


Website-informatie


Over Feedback platform

We verzamelen reviews van consumenten over de hele wereld en zijn het enige reviewplatform waar recensenten worden beloond voor het schrijven van kwaliteitsrecensies.

Door iets terug te geven aan de gemeenschap die het mogelijk maakt om waardevolle inzichten voor bedrijven te verkrijgen, hebben we een geweldige community van recensenten gecreëerd.

Onze geavanceerde beoordelingssoftware verhoogt de Google-ranglijst voor webwinkeliers en het beste is dat het gratis is.

Logo Footer FBP

"Onafhankelijk reviewplatform voor webshops om waardevolle klantinzichten te verkrijgen. Wij zijn het enige bedrijf dat onze recensenten vergoedt voor hun tijd om beoordelingen van hogere kwaliteit te krijgen."

Voor reviewers


Maak een reviewaccount

Word gratis lid van het # 1 reviewplatform en verdien geld voor elke review die u schrijft

Voor webshop eigenaren


Prijzen

Van gratis tot Enterprise-pakketten

Integraties

Plug & play-plug-ins voor de meeste e-commerceplatforms